×

Voor wie is Maintenance101?

30 dagen vrijblijvend proberen

Service- en onderhoudsbedrijven

Ben je werkzaam als servicemonteur of verantwoordelijk voor het onderhoud? Wij hebben de ideale tool voor het inzichtelijk maken van de onderhoudshistorie, het bijhouden van uren, en gemaakte kosten per materieelstuk. Of het nu gaat om een boormachine, een hijskraan, een lift of een compleet schip. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Meer informatie

On- en offshore

Opereert jouw bedrijf of afdeling in de on- en offshore en zoek je een gebruiksvriendelijk en webbased onderhoudssysteem? Maintenance101 geeft je altijd de juiste informatie over je assets en voldoet aan de geldende ISO-standaarden voor asset management. Onze software is Engelstalig, en uit te breiden naar meer talen.

Meer informatie

Woningcorporaties

Ben je verantwoordelijk voor het onderhoud binnen een woningcorporatie? Maitenance101 maakt het je gemakkelijk. Met ons online pakket heb je inzicht in de uit te voeren werkzaamheden. Deze werkzaamheden kun je gemakkelijk plannen. Ook maakt Maintenance101 het eenvoudig om inkopen, onderhoudskosten en materieel te overzichtelijk en voorspelbaar te krijgen.

Meer informatie

Scholengemeenschappen

Ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van een schoolgebouw of scholengemeenschap? Maintenance101 is de ideale onderhoudssoftware voor scholen. Herstelwerkzaamheden, gepland onderhoud, storingen: alles staat overzichtelijk in één systeem.

Meer informatie

Hotels

Ben je eindverantwoordelijk voor de technische dienst van een hotel(keten)? Wil je graag overzicht en structuur in de onderhoudswerkzaamheden en keuringen? Wil je graag vanaf een tablet inspecties doen en inzage hebben in de status van het gebouw? Maintenance101 maakt dit betaalbaar en bereikbaar!

Meer informatie

Zorginstellingen

Ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van zorgwoningen of werk je als hoofd technische dienst bij een zorginstelling? Maintenance101 geeft je grip op preventief en correctief onderhoud. Hierdoor worden onderhoudskosten voorspelbaar en de werkzaamheden via tablets inzichtelijk. Werk je op dit moment in Excel? Dan wordt het tijd voor een slim systeem. Neem eens een kijkje in Maintenance101.

Meer informatie
Demo aanvragen
×
Maarten Overeem

Maarten Overeem

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel Maarten: 0592 855 995

Stuur Maarten een mailtje